Bemutatkozó fórum anyaga 1. Hírlevél 2. Hírlevél 3. Hírlevél 4.hírlevél 5. Hírlevél Média Fórum
  ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁS  - 2010  SZÉKESFEHÉRVÁR   ÖREGHEGY-CSALA                                    12. VÁLASZTÓKÖRZET
Tisztelt öreghegyi - csalai választópolgárok ! 
Talán éppen Önnek köszönhetően – a szükséges számú ajánlószelvény többszörösével - független képviselőjelölt lettem választókörzetünkben. Örülök annak, hogy sokan egyetértenek gondolataimmal,támogatnak abban, hogy ez így nem mehet tovább. Változásra van szükség Székesfehérvár közgyűlésében, a város szakmai irányításában.Azért is vállaltam saját költségen a jelöltséget, mert egy politikai egyeztetés után rádöbbentem arra, itt változás nem lesz, a szakma nem tud beleszólni a politikába.
Sajnos Fehérvárt politikusi köntösbe bújtatott egyéni érdekek vezetik, melyet a pártpolitika maximálisan kiszolgál. 
Ez nem jó ! Higgyék el, lehet önzetlenül szolgálni a közösség érdekét. Tiszteletben tartva a magántulajdon elsőbbségét el kell jutnunk oda, hogy felelősen gazdálkodjanak a város vagyonával, a fejlesztéseknél az itt lakók szempontjait is figyelembe vegyék !
Ehhez kellenek lokálpatrióta képviselők, szakmájukban bizonyított emberek, akik nem a pártközpont katonái, csak a szavazógombot nyomogató képviselők. 
Ennek leginkább a független képviselő tud megfelelni, őszintén, lelkiismereti meggyőződésből szavazni, önálló indítvánnyal élni. 
A politikai közhangulat jelenleg igen nagy arányban egy oldalra billen, ami köszönhető a korábbi évek elhibázott döntéseinek, a közhangulat romlásának, egzisztenciális ellehetetlenüléseknek, az erkölcsi normák felejtésének. A 2/3-os többség lehet, hogy alkalmas ennek orvoslására, de veszélyeket is hordoz magában, önző politikai érdekek bizony magas védettséget kaphatnak.Ekkora többségre az önkormányzatokban, Székesfehérvár Közgyűlésében nincs szükség ! 
A közgyűlési határozatokat egyszerű (a jelenlévők fele + 1 szavazat), és minősített(a megválasztott képviselők számának fele + 1 szavazat) többség hozza meg.Tehát a 21 fős (20 képviselő + polgármester) testületben bármilyen döntéshez elegendő 11 azonos szavazat.Így a működőképességet már 11 pártpolitikus biztosíthatja, vagyis
 nem kell 2/3-os többség. 
Minősített többségnél már nincs szükség érdekegyeztetésekre, a további képviselők megszólalhatnak a „saját” hangjukon, képviselhetik hittel, meggyőződéssel a város lakóit.
Ezért kellenek független szakemberek a közgyűlésbe.
Figyeljék meg, hogy kisebb településeken, városokban, mint pl. Sárbogárdon több a független jelölt, mert ott az ember számít, nem a pártpolitika.Korábbi ígéretemhez híven, illetve hogy jobban megismerjenek tisztelettel 
meghívom Önt az Öreghegyi és Felsővárosi Közösségi Házban (Szfvár. Fiskális út 93)
2010. szeptember 20-án (hétfőn), 1645  -től 1845  -ig tartandó bemutatkozó előadásra. 
Városfejlesztési kérdéseket fogok felvetni vetítettképes előadásban, többek között a Nemzeti Emlékhelyet, a Rózsaligetbe tervezett makettvárost, a „murvás” parkolót, a Regionális Közlekedési Központot, a Fiskális úti orvosi rendelő felújítását, és a városrészt érintő egyéb problémákat.Természetesen várom észrevételeiket, hiszen igazi, őszinte párbeszédre van szükség, ahol meghallják az építő gondolatokat. 
Köszönöm a leadott ajánlószelvényeket, hogy elolvasta
2. hírlevelemet.
Folytatása lesz…  
E-mail.: ne-mo@ne-mo.hu  vagy ne-mo@freemail.hu
Telefon: 06-22-300-578 vagy 06-20-475-72-18 
2010.09.13.

(A bemutatkozó előadás szerkesztett változatát lásd "Bemutatkozó fórum anyaga" menüpont alatt)


www.valasztas.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!