Bemutatkozó fórum anyaga 1. Hírlevél 2. Hírlevél 3. Hírlevél 4.hírlevél 5. Hírlevél Média Fórum
TISZTELT ÖREGHEGYI-CSALAI POLGÁROK !
Engedjék meg - megköszönve az önkormányzati választásokon a támogatói szavazatokat -, hogy az új évben is zavarjam Önöket hírlevelemmel.Szeretnék tükröt állítani az önkormányzati döntések, képviselői munkák elé, hogy szakmailag is figyelemmel kísérjük városunk fejlődését. Sajnos továbbra is úgy látom, hogy egyes területek szakemberei hiányoznak a döntések előkészítésében, a kérdéses beruházások folytatódnak.
Ami legutóbb felháborított, az Östör Annamária   „Öreghegy-Csala” időszakos kiadványának V. évfolyam  3. számában, a Fiskális úti orvosi rendelő felújításával kapcsolatos cikkben jelent meg. Egy – valószínűleg - közpénzen készült kiadványban a képviselő olyan valótlanságokat állít, mely
helyreigazítást kíván! Azt állítja a képviselő, hogy a „közelben lévő önkormányzati telken helyi műemlék épület található, így ide rendelőépítés nem lehetséges.” Ezzel szemben az igazság az, hogy a Posta épülete nem műemlék, (javasolt?) de ha az lenne, akkor is a funkciója lehetne orvosi rendelő.Véleményem szerint a Posta épületéhez kellene hozzáépíteni egy szolgáltató épületrészt orvosi rendelővel, amit semmilyen szabály nem tilt !A másik valótlanság pedig az, hogy Östör Annamária szerint a Tervtanács nem emelt kifogást a terv ellen. Ezzel szemben az igazság az, hogy a Tervtanács ülésén én is részt vettem, és egyetlen támogató hozzászólás nem volt. Miután a tervezőnek vázoltam a Posta telkén való építési lehetőséget, egyetértett velem.A fenti eset is meggyőzött arról, hogy szükséges a további kapcsolattartás Önökkel, mert a szakmailag előkészítetlen döntések sokba kerülnek.  A tervezett beruházás mind üzemeltetésében (lift, klíma), mind használhatóságában (10000 lakos ellátása a tetőtérben)elhibázott ! Hasonló költséggel a javasolt földszintes elképzelés is megvalósítható !
Következő levelemben a „Nemzeti Sírkert és Emlékhely” programját fogom bemutatni.                  
2011. január hava
Tisztelettel:                  Németh László -
építész                                 
 
E-mail.:
ne-mo@ne-mo.hu Telefon:  06-20-475-72-18


www.valasztas.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!